top of page
  • Writer's pictureKnjigožder

Antologija očaravajućih životinja


AUTOR: Ben Hoare

NAKLADNIK: Profil


BehHoare čovjek je koji zaista poznaje životinje; znanstveni je pisac, a uređivao je poznatu BBC-jevu emisiju BBC Wildlife. Također, jedan je od samo petnaest ljudi koji su primili DilysBreese medalju za znanstvenu komunikaciju koju dodjeljuje Britansko udruženje ornitologa. Što to uopće sve znači? To znači da, osim što držite malo težu, savršeno ilustriranu knjigu, u rukama imate pravo znanstveno djelo, ali sa crtežima! Pri tome, ovo znanstveno djelo Hoare je radio upravo sa svojim kćerkicama! Koliko je to zakon?

Zapanjujućom fotografijom i prekrasnim ilustracijama, ova enciklopedija istražuje divlje životinje svijeta, od najvećih kitova do najmanjih insekata. Antologija očaravajućih životinja oduševit će i nadahnuti djecu (ali i odrasle) koja vole životinje. Otkrit će nevjerojatne činjenice i fascinantne priče o svojim omiljenim životinjama, kao i nešto o onima za koje nikad nisu čuli! Otkrit ćete zašto je usporeni ljenjivac tako trom i još mnogo toga!


Kroz knjigu se svaka životinja otkriva u zapanjujućim fotografijama i prekrasnim i edukativnim opisima. Djecu (moram li napominjati i odrasle?) će zaintrigirati svi mali, zanimljivi detalji. Antologija također istražuje priče i misteriozne mitove koji okružuju brojne životinje. Ova enciklopedija u sebi sadrži zanimljive činjenice o 100 životinja. Savršena je za djecu da je čitaju sama ili zajedno s roditeljima kao priču pred spavanje. Ili kao što smo muž i ja napravili, čitali smo Antologiju jedno drugome naglas prije spavanja. Djeca nisu uvjet za uživanje u ovoj knjizi.


Pronađite životinje koje vas zanimaju i usput otkrijte nove favorite…


Koja vam je najdraža životinja?


Grickajmo knjige zajedno!


Recent Posts

See All

Comments


  • Facebook - Black Circle
  • goodreas
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
bottom of page